Tugay wil nog twee jaar doorgaan

Luc Goderis
| 0 reacties
Tugay wil nog twee jaar doorgaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn Rovers-middenvelder Tugay Kerimouglu is op het einde van het huidige seizoen eindecontract, maar de Turkse veteraan gelooft dat hij nog twee jaar op dit niveau kan spelen.

De 36-jarige middenvelder hoopt om ook nog volgend jaar als een Premier League-speler door het leven te gaan en dan nog het liefst bij Blackburn Rovers.
"Ik denk dat ik dit niveau nog een tweetal jaar kan aanhouden en ik hoop te mogen blijven.  De Premiership is immers dé place-to-be", zei Tugay.  "De club is mijn tweede familie geworden en ik ben hier gelukkig.  Zowel op als naast het veld amuseer ik mij hier", aldus nog de veteraan.

Ondertussen zitten voorzitter John Williams en Tugay's zaakwaarnemer rond de tafel om een eventuele contractverlenging te bespreken.  Alles lijkt er op dat de Turk ook nog volgend seizoen de blauwwitte kleuren verdedigt, want manager Mark Hughes drong eerder al bij het bestuur aan op een contractverlenging.
Niettegenstaande zijn gezegende leeftijd voor een middenvelder kwam hij dit seizoen al 37 keer in actie voor Blackburn.  Tugay is sedert juli 2001 actief voor de Rovers.  Ex-manager Graeme Souness haalde hem destijds voor iets meer dan een miljoen Pond weg bij Glasgow Rangers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties