Rotthier: 'Beveren moet eerst gezonder worden'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rotthier: 'Beveren moet eerst gezonder worden'
Foto: © SC

Kris Rotthier, lid van de vzw en oud-bestuurslid van SK Beveren, stapte dinsdagavond op uit de Algemene Vergadering van de vzw. Reden daarvoor is dat hij een fusie met Lokeren op dit ogenblik ongunstig vindt. "Roger Lambrecht kan een levenloos lijk pakken", aldus Rotthier in Gazet van Antwerpen.

"Op dit ogenblik onderhandelt Beveren in de zwakst mogelijke positie. We zullen in zowat alle onderdelen moeten toegeven aan Lambrecht. Hij gaat er enkel de goeie dingen voor hem uitpikken, maar van Beveren zal niet langer sprake zijn. Eerst moet de club gezonder proberen te worden. Dan pas kan er eventueel gepraat worden over een fusie. Dinsdag wilden ze echter een fusie door onze strot duwen en dat is een achterbaks manoeuvre geweest", aldus Rotthier.

Het is dus duidelijk dat bij het bestuur van Beveren niet iedereen op dezelfde golflengte blijkt te zitten. "We gaan niet zomaar iets doen. We zullen de dialoog aangaan met de supporters om te weten hoeveel mensen er werkelijk tegen de fusie gekant zijn. En ook de twee andere mogelijkheden die nog resten, met sponsor Achiel De Witte of investeerders rond Jonny Decoster, worden bekeken", aldus het Beveren-bestuur.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties