Racing Mechelen strikt 4 nieuwe spelers

Bart Hermans
| 0 reacties
Racing Mechelen strikt 4 nieuwe spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond kwam Racing Mechelen naarbuiten met 4 nieuwe spelers. Joao Olivio Calicchio is een 32-jarige Braziliaanze spits die zijn sporen in tweede klasse heeft verdiend. Hij komt over van Virton en tekende voor twee jaar met optie. Hij is een grote kopbalsterke spits die dit seizoen 11 keer wist te scoren in tweede klasse. Voorheen speelde hij in China, bij Namen en bij Francs Borains, waar hij topschutter in derde nationale werd.

De 28-jarige Orazzio Russo is een snelle polyvalente aanvallend ingestelde speler die zowel centraal, op links als op rechts uit de voeten kan. Hij speelde voorheen bij Union in derde en tweede nationale. Dit jaar kwam hij uit voor eerste provincialer Jette.

Olivier Mununga is een 25-jarige kopbalsterke verdediger die samen met Russo van Jette komt. Hij geldt als een kopbalsterke verdediger die hard is in de duels. Hij speelde voorheen bij Vilvoorde en Overijse in vierde nationale. Samen met Roel Engelen, die overkwam van vierdeklasser Lyra, zijn dit vijf nieuwkomers bij Racing Mechelen met het oog op volgend seizoen.

Thierry Vanvinckenroye ziet zijn debuutseizoen beloond met een promotie naar de A-kern en een nieuw contract van 3 seizoenen.

Tot slot is er nog een Braziliaanse spelmaker, maar hij wil dat z'n naam nog even geheim wordt gehouden. De speler in kwestie heeft getekend voor twee jaar met optie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties