Salas wil in VS carrière nieuw leven inblazen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Salas wil in VS carrière nieuw leven inblazen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcelo Salas gaat proberen om een contract te versieren in de Major League Soccer. De carrière van de Chileense aanvaller zit in het slop en in de Verenigde Staten wil hij zijn carrière nieuw leven inblazen. Momenteel traint hij mee met Chicago Fire en het is mogelijk dat de spits straks een aanvalsduo zal vormen met de Mexicaanse balkunstenaar Cuauhtemoc Blanco.

Chicago Fire is nog op zoek naar aanvallende versterking want de club scoorde in de eerste negen competitieduels slechts acht keer. "Salas komt bij ons trainen en dan zullen we een evaluatie opmaken. We verwachten hem later deze week", aldus Daniel Jankowski, de voorzitter van de club.

Salas zit sinds eind vorig jaar zonder club. Hij moest toen vertrekken bij Universidad de Chile omdat de club failliet was. Salas, 65-voudig international, begon bij die club ook zijn carrière. Na een avontuur in Argentinië bij River Plate belandde hij in Italië bij Lazio Roma. Na drie seizoenen in de Italiaanse hoofdstad verkaste hij naar Juventus, maar daar kwam hij omwille van veel blessureleed weinig aan spelen toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties