Gent bekijkt acht kandidaturen

Steven Bologne
| 0 reacties
Gent bekijkt acht kandidaturen
Foto: © SC

Nu Georges Leekens het schip, op tumultueuze wijze, verlaten heeft moet AA Gent opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Vermits de Buffalo’s heel wat kandidaturen bekijken verwacht men eerstdaags niet meteen een doorbraak.
 
In de wandelgangen weerklinken drie namen nadrukkelijk. Het gaat om die van Trond Sollied, Cedomir Janevski en Marc Brys. Sollied werkte in het verleden al voor AA Gent en behaalde met Club Brugge mooie resultaten. De wijze waarop hij de overstap van Gent naar Club maakte is bij blauw-wit nog steeds niet helemaal verteerd wat een terugkeer mogelijk bemoeilijkt. Janevski pakte met club de beker en is net als Marc Brys, die met Germinal Beerschot behoorlijke prestaties leverde en eveens een bekertitel op zijn palmares heeft staan, een kanshebber voor de job.
 
“Er zijn acht pistes die we momenteel volgen, we gaan deze allemaal rustig bekijken en dan maken we de beste keuze voor een club als AA Gent. De genoemde namen wil ik niet bevestigen, we bekijken ook enkele pistes in het buitenland”, aldus voorzitter Ivan De Witte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties