Sneijder boos op Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sneijder boos op Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valencia is niet langer geïnteresseerd om de Nederlander Wesley Sneijder in te lijven en dat heeft de desbetreffende speler niet bepaald gelukkig gemaakt. De 22-jarige draaischijf van Ajax wil een hartig woordje spreken met het bestuur.

Valencia heeft tweemaal een bod gedaan, maar het Ajax-bestuur wees dat evenveel keer af. Martin Van Geel, de technisch directeur van de Ajacieden, wil de spelmaker het liefst behouden.

Sneijder is niet te spreken over de handelswijze van Ajax. In de Nederlandse krant De Telegraaf zegt hij dat het laatste woord hierover nog niet gezegd is. "Het enige wat ik nog kan doen om alsnog weg te raken, is relschoppen, maar zo zit ik niet in elkaar", aldus Sneijder.

Sneijder heeft nog een contract voor twee seizoenen in de Amsterdam ArenA en hij is niet van plan dat contract te verlengen. Hij vindt dat het na vijf seizoenen in het eerste elftal van Ajax tijd is om andere lucht op te snuiven en zijn ambities te verleggen. "Ze zullen bij Ajax toch ook niet willen dat ik over twee jaar voor geen geld de deur uitloop", zegt Sneijder daarover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties