Theyskens: 'Goed dat we uit de spotlights verdwijnen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Theyskens: 'Goed dat we uit de spotlights verdwijnen'
Foto: © SC

Het doek is gevallen voor Lierse SK. De club degradeert naar tweede klasse na de overwinning van KV Mechelen gisteren op het veld van KV Kortrijk. De Maneblussers kunnen met nog één wedstrijd te gaan in de eindronde niet meer bijgehaald worden.

Bij Lierse waren ze voorbereid op het scenario voor tweede klasse. De afgelopen weken en maanden werd er in het bestuur hard aan gewerkt. "Het is goed dat we even uit de schijnwerpers verdwijnen. Nu moeten we bouwen aan de toekomst. We zullen financieel zeker moeten snijden en het spelersbudget moet zeker gehalveerd worden. Direct terug promoveren? Daar geloof ik niet in. We zullen tijd nodig hebben om te herstellen van deze klap. We willen voor volgend jaar een ploeg maken die makkelijk meekan in tweede klasse", aldus Lierse-voorzitter Leo Theyskens in verschillende kranten.

De Noorse trainer Kjetil Rekdal die straks naar Duitsland (naar Kaiserslautern, red) verhuist, geeft alvast raad aan het bestuur van zijn oude werkgever. "Ik heb genoten, maar ben ontgoocheld over het resultaat. Als Lierse volgend seizoen wil promoveren, dan moet de club grondig de stal uitmesten. Ik ben hier heel wat mensen met twee gezichten tegengekomen. Het zal me goed doen andere lucht op te snuiven", aldus Rekdal in Gazet van Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties