Perez geïrriteerd door houding Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Perez geïrriteerd door houding Ajax
Foto: © SC

De Deen Kenneth Perez is rond met PSV Eindhoven, maar tot een definitieve transfer is het nog altijd niet gekomen. Ajax Amsterdam, zijn huidige club, is niet bepaald van plan om vlot mee te werken en dat irriteert Perez mateloos. PSV en Ajax bakkeleien nog over de afkoopsom.

"Het verbaast mij dat er nog geen akkoord is. Als een club aangeeft dat een bepaalde speler niet meer dan een reserve is, dan verwacht je toch dat beide teams er snel uit zijn. Verder wil ik er op dit moment niet al te veel over zeggen", aldus Karsten Aabrink, de zaakwaarnemer van Perez, in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Ajax heeft in het verleden wel aangegeven dat het wilde meewerken aan een transfer van Perez, maar dan wel om een transfer naar het buitenland. In de hoofdstad zien ze de Deen liever niet vertrekken naar een rechtstreekse concurrent. Als het dan toch het binnenland zou worden, dan ging de voorkeur van Ajax nog naar Feyenoord maar zeker niet naar PSV. Perez wilde echter niet naar De Kuip verhuizen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties