Steenrijke fan wil Rovers kopen

Luc Goderis
| 0 reacties
Steenrijke fan wil Rovers kopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week bevestigde Blackburn Rovers al dat er gesprekken aan de gang waren met een mogelijke overnemer.  Het was toen immers al een tijdje duidelijk dat de club uit Lancashire bereid was om te luisteren naar wat mogelijke overnemers hen te bieden hadden.

De diverse media suggereerden al meteen het om Amerikaanse investeerders ging.   De Britse krant The People meent nu zelfs meer te weten en zegt dat zakenman Daniel Williams achter de mogelijke overname zit.

Geslaagd zakenman Williams, geboren in Lytham St Anne, maar uitgeweken naar de States zou niet minder dan honderd miljoen euro veil hebben om zijn droom waar te maken : eigenaar worden van zijn favoriete club.  Williams zou naar verluidt al enkele van zijn bedrijven verkocht hebben om zich te kunnen inkopen op Ewood Park.  Een steenrijke fan die zijn favoriete club opkoopt... Het doet uiteraard direct denken aan wijlen Rovers-weldoener Jack Walker.

Volgens intimi van de zakenman is hij niet alleen zeer rijk, maar ook vastbesloten om de nieuwe eigenaar te worden van de Rovers.  The People meent ook te weten dat de deal binnen de maand rond zal zijn.

Williams is ondermeer het brein achter Nuttall, een bedrijf dat hij noemde naar Nuttall Street, de straat waar het stadion van de Rovers aan grenst.  Ze zullen het graag horen op Ewood Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties