Esposito voetbalt straks in Rome

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Esposito voetbalt straks in Rome
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Cagliari-voorzitter Massimo Cellino zal Mauro Esposito volgend seizoen de kleuren van AS Roma verdedigen. "Esposito vertelde me dat hij zijn hele leven bij Cagliari zou blijven spelen, maar nu heeft hij een kans gekregen van AS Roma die hij niet kan weigeren. Ik voel er ook niet veel voor om nee tegen een transfer te zeggen", aldus Cellino.

De transfer van Esposito is toch opmerkelijk. De voorbije twee seizoenen scoorde de aanvaller weinig door een hardnekkige knieblessure. In het seizoen 2004/5 maakte hij wel indruk in de Serie A door zestien keer de netten te doen trillen. In de voorbije twee seizoenen samen kwam hij amper aan de helft van dat aantal.

"Jongens als Esposito bleven in Cagliari voetballen omwille van de fans en niet voor het geld. Hij verdiende bij ons 390.000 euro per jaar en heeft nooit om een euro meer gevraagd", aldus Cellino. Vorige week raakte de club uit de hoofdstad van Sardinië ook al een andere aanvaller kwijt. David Suazo verkaste naar de Italiaanse landskampioen Inter Milaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties