Transferupdate uit Mechelen

Transferupdate uit Mechelen
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot wat eerder gemeld werd kwam onze redactie vandaag te weten dat Pieter Mbemba nog niet getekend had bij K.V. Mechelen.  De jonge talentrijke 18-jarige tweevoetige verdediger onderhandelde echter vandaag met de nieuwkomer in eerste klasse.  Deze namiddag zette hij zijn handtekening onder een overeenkomst.  De speler lag in Lommel nog tot 2009 onder contract bij fusieclub K.V.S.K. United.  Er zou echter een regeling getroffen zijn tussen beide clubs.  Ook zouden GBA en Roeselare waren gecharmeerd door de Congolese Belg.   

Keeper Milos Adamovic, die door de media reeds aangekondigd werd vorige week, tekende vooralsnog niet.  Er zou een mondelinge overeenkomst zijn met de in Cyprus spelende Serviër, maar de keeper arriveerde tot hiertoe nog niet Achter De Kazerne.   Indien de speler een contract ondertekent zou het een huurovereenkomst van één jaar betreffen, want hij ligt nog steeds onder contract in Cyprus.

Marvin Ogunjimi tenslotte liet zelf weten niet naar Brussels te willen.  Genk en Brussels hadden een overeenkomst omtrent de huur van de jonge speler, maar de speler gaf aan enkel naar K.V. Mechelen te willen.  "Indien ik niet naar Mechelen ga, dan blijf ik bij Genk"  Met die woorden onderstreepte de aanvaller zijn voorkeur.  Genk liet echter koel weten dat Mechelen dan een beter bod diende uit te brengen.  In Mechelen onthoudt men zich van elk commentaar aangaande deze zaak.   

Mohammed Abubakari  tenslotte is ook nog niet verbonden aan de Mechelse club, al zou dit volgens de club zelf een zaak van enkele dagen zijn.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties