Barda scoort vier van twaalf Genkse goals

Philippe Crols

Racing Genk heeft woensdagavond een oefenwedstrijd gewonnen tegen het Nederlandse VV Rigtersbleek. Het werd 0-12. Genk is dezer dagen op stage in het Nederlandse Delden.

De nieuwe Israëliër, Barda, werd topschutter van de avond. Hij scoorde vier keer. Na een dikke tien minuten legde hij de 0-1 tegen de touwen. Vrijwel meteen daarna verdubbelde Haroun de score. De ruststand zou uiteindelijk 0-5 worden. Dahmane, Iakovenko en nog een keer Barda zorgden voor die ruststand.

Na rust ging het dus ook nog vlot voor de Limburgers. Dahmane lukte al snel zijn tweede van de avond en Barda vond voor de derde keer het net. Ook Marvin Ogunjimi zou het doel in de tweede helft weten te vinden. Hij scoorde op het uur een keer en twee keer in de laatste tien minuten. Tussendoor scoorden Dahmane en Barda nog een keer.

Racing Genk: Verhulst, Lolo, Mikulic, Matoukou (46' Caillet), Hubert, Haroun, Dahmane, Iakovenko, Henkens, Barda en Ogunimi.