Baseggio weer in beeld bij Standard

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Baseggio weer in beeld bij Standard
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Standard Luik heeft zijn zinnen nog eens gezet op Walter Baseggio. De middenvelder keerde tijdens de vorige wintertransferperiode terug naar landskampioen Anderlecht maar op veel speelminuten kon hij tijdens de terugronde niet rekenen in het Astridpark.

Baseggio zou zich momenteel niet gelukkig voelen in de spelersgroep van Anderlecht en zou zeker niet weigerachtig staan tegenover een overgang naar Sclessin. Bij Anderlecht zouden ze wel een transferprijs van één miljoen euro op zijn hoofd geplakt hebben.

Het is niet de eerste keer dat Standard interesse heeft in de 28-jarige middenvelder. Ook voor het vertrek van de Italobelg naar Treviso hadden de Luikenaars zich al gemeld voor Baseggio. Standard is echter niet het enige team dat Baseggio kent. Ook de Italiaanse promovendus SS Napoli zou zich bij Anderlecht gemeld hebben.

Baseggio kwam destijds bij vanuit de jeugd bij het eerste elftal van Anderlecht terecht. Hij zou er negen en een half seizoen blijven spelen. In de winterstop van het seizoen 2005-2006 liet hoofdcoach Francky Vercauteren hem gaan naar Treviso. Een jaar later mocht hij terugkeren als vervanger van de Argentijn Cristian Leiva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties