Gent en Standard voor lastige verplaatsing

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Gent en Standard voor lastige verplaatsing
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zondag staan er nog twee wedstrijden van de eerste speeldag op het programma. Twee wedstrijden om naar uit te zien, want toppretendenten Standard en AA Gent komen in actie.

AA Gent opent zijn seizoen met een uitwedstrijd op het veld van Moeskroen. Meteen ook de terugkeer van Trond Sollied op de Belgische velden. Na de Intertoto-kater is een nederlaag op Le Cannonier toch te vermijden. Makkelijk wordt het alleszins niet, want Moeskroen kwam versterkt uit de transferperiode en is thuis altijd een moeilijk te bespelen ploeg.

Moeilijk, dat wordt het wellicht ook voor Standard. De Rouches openen immers het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen hun zwarte beest, Zulte Waregem. Van de zes onderlinge confrontaties de afgelopen twee seizoenen kon Standard er maar twee winnen, zij het wel twee keer op het veld van den Essevee. Zulte Waregem – Standard is trouwens steevast een heel beladen duel, met veel gele en rode kaarten. Of brengt het vertrek van maestro én driftkikker Sergio Conceiçao daar verandering in?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties