Koné steeds dichter bij Galatasaray

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koné steeds dichter bij Galatasaray
Foto: © SC

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is PSV Eindhoven nu toch bereid om met de Turkse topclub Galatasaray om de tafel te gaan zitten om te onderhandelen over een transfer van Arouna Koné naar Istanbul. Het verschil tussen wat PSV vraagt en wat Galatasaray biedt, zou weer een stuk kleiner geworden zijn. De Nederlandse landskampioen vraagt een transfersom van minimaal tien miljoen euro.

Een andere zaak is of Koné ook werkelijk naar Galatasaray wil verhuizen. De Ivoriaan zou namelijk niet staan springen om naar de oevers van de Bosporus te verhuizen. Koné zou naar verluidt het eerste duel in de Eredivisie van komend weekend halen. Dan speelt PSV tegen Heracles Almelo. Koné blijkt nu dus volledig hersteld van een malaria-aanval.

Verder liet PSV-directeur Jan Reker dat er geen sprake kan zijn van een vertrek van Ibrahim Afellay en/of Ismail Aissati. Het tweetal werd voorzichtig gelinkt aan Ajax Amsterdam dan naarstig naar een opvolger zoekt voor de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties