Nürnberg en Wolfsburg herstellen

Philippe Crols

Van de topwedstrijden op zaterdag in de Bundesliga kreeg u al een uitgebreid verslag. Verder stonden nog drie andere wedstrijden geprogrammeerd. Voetbalkrant geeft u het verhaal van de wedstrijden in het kort.

VFL Wolfsburg verloor vorige week nog met 1-3, zaterdag won het zelf met 1-3. Tegenstander was Duisburg dat het vorige week nog goed deed. Het was een saaie eerste helft waarin Marcelinho de bezoekers op voorsprong bracht. Net na rust kopte Madlung de 0-2 binnen en Radu maakte er 0-3 van. De eerredder voor Duisburg werd gescoord door Lavric.

Ook Nürnberg herstelde na de optater van vorige week. In Rostock liep het vrij makkelijk tot 0-2 uit na goals van Galasek en Kluge. De tweede helft verliep beter voor Rostock, maar kansen bij elkaar voetballen bleek moeilijk. Orestes lukte nog wel de 1-2, maar daar bleef het bij.

Bielefeld zag tegen Frankfurt de leidersplaats aan zijn neus voorbijgaan. Het was tegen de gang van het spel 2-0 voorgekomen via Kucera en Wichniarek. Die 2-0 bleef er staan tot drie minuten voor tijd. Meier en Russ bezorgden Frankfurt nog een punt.