'Dagen Martin Jol bij Spurs zijn geteld'

Harald Berings
| 0 reacties
'Dagen Martin Jol bij Spurs zijn geteld'
Foto: © SC

De dagen van Martin Jol bij Tottenham Hotspur lijken geteld. De manager mocht naar hartelust geld investeren in nieuwe spelers, maar kende desondanks een matige seizoensstart. BBC Sports meldt dat het bestuur van de club de steun voor de Nederlander binnen afzienbare tijd op zal zeggen.

De Londenaars wilden eindelijk eens de traditionele top-4 van de afgelopen jaren (Manchester United, Chelsea, Liverpool en Arsenal) aanvallen, maar na twee nederlagen op rij in het seizoensbegin lijken die ambities een droom te blijven. Zaterdag hakte Tottenham nog wel Derby County in mootjes, maar die zege was evengoed te wijten aan de zwakte van de bezoekers dan aan de kwaliteiten van de thuisploeg.

Afgelopen week sijpelde het nieuws door dat de met Sevilla succesvolle Juande Ramos zou zijn benaderd door de directie van de Londense club. De Spanjaard ontkende dit ten stelligste, maar de BBC zegt over andere informatie te beschikken.

De fans van de Spurs hebben nog altijd vertrouwen in een goede afloop, zo bevestigt Daniel Wynne, voorzitter van de supportersvereniging. "Het is nog veel te vroeg om te kunnen beoordelen hoe het seizoen zal lopen. Jol is twee keer op rij vijfde geworden. Nog altijd beter dan al zijn voorgangers de afgelopen jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties