Club op zoek naar twaalf op twaalf

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Club op zoek naar twaalf op twaalf
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen en Club Brugge sluiten de speeldag per uitzondering af op maandagavond. KV en Club strijden om drie belangrijke punten. Blauw-zwart hoopt met een zege zijn maximum te behouden, terwijl KV een slechte start moet trachten te vermijden.

Club Brugge staat voor een cruciale week. Vanavond een moeilijke uitwedstrijd op Mechelen, zondag de topper op het veld van Standard. Met het oog op die topper zou een zege vanavond ideaal zijn voor Club, want het zou zo op gelijke hoogte komen met Standard.

Jacky Mathijssen hoopt dit jaar een einde te maken aan de slechte uitreputatie van Club Brugge. De zege op het veld van Germinal Beerschot twee weken geleden was een goede start, met de wedstrijd op het veld van KV Mechelen moet nu de bevestiging volgen.

Maar KV zal Club de punten niet cadeau doen. Dat weten ze ondertussen ook in Anderlecht, dat op de eerste speeldag pas in de allerlaatste minuut afstand kon nemen van Mechelen. KV kan de punten goed gebruiken, want ondanks goed voetbal geraakte het vooralsnog niet verder dan één gelijkspel.

Wie het haalt, leest u vanavond uiteraard op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties