'Riquelme gaat naar Atlético Madrid'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Riquelme gaat naar Atlético Madrid'
Foto: © SC

Volgens de doorgaans goed ingelichte Spaanse radiozender Cadena SER trekt Juan Román Riquelme naar Atlético Madrid. Beide partijen zouden al een principeakkoord gesloten hebben. De 29-jarige Argentijnse international zou een contract voor twee seizoenen tekenen bij de hoofdstedelingen.

Wel moet Atlético Madrid nog een akkoord bereiken met FC Villarreal, de huidige club van Riquelme. Villarreal lijkt wel bereid om mee te werken aan een transfer gezien de positie van de speler binnen de club. Riquelme en trainer Manuel Pellegrini kunnen al een tijdje niet meer door dezelfde deur en het lijkt er dan ook op dat Riquelme dit jaar bij El Submarino Amarillo niet te veel aan spelen zou toekomen.

Lange tijd zag het er naar uit dat Riquelme opnieuw voor Boca Juniors zou spelen. Aan die club uit zijn vaderland werd hij vorig seizoen in de terugronde uitgeleend en veroverde hij de Copa Libertadores. Boca wilde hem definitief overnemen, maar kon hem niet betalen. Atlético Madrid daarentegen heeft absoluut geen financiële problemen. Het gaf voor dit seizoen al tachtig miljoen euro uit om de selectie van vers bloed te voorzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties