Obinna wil niet trainen bij Chievo

Obinna wil niet trainen bij Chievo
Foto: © SC

Bij Chievo Verona weten ze niet waar hun spits Victor Obinna uithangt. De Nigeriaanse spits kwam al een week niet opdagen voor training en de gedegradeerde club dreigt actie te ondernemen. Hun spits zou echter wel present geven als de Nigeriaanse nationale ploeg samen komt om zich voor te bereiden op de interland tegen Lesotho op 8 september.
 
Eerder probeerde Chievo iedereen een rad voor de ogen te draaien door te zeggen dat ze hun spits wat extra rust hadden gegeven omdat hij een zware voorbereiding heeft gehad, maar nu geeft men toe dat ze niet weten waar hij uithangt. “We weten niet waar hij is,” aldus technisch directeur Giovanni Sartori. “We zijn teleurgesteld, maar we wachten op hem met open armen. Als hij zichzelf niet aanbiedt, dan zijn we verplicht van dit te rapporteren aan de Lega Calcio en moeten we wachten op hun instructies.”
 
Na een onwaarschijnlijke slotdag in de Serie A van vorig seizoen was het Chievo Verona dat moest degraderen naar de Serie B. Obinna zag dat echter niet zitten en kon rekenen op de belangstelling van onder andere Parma en Cagliari. Alle geïnteresseerde ploegen kregen echter een njet van Chievo die in hun spits een steunpilaar zagen om hen zo snel mogelijk naar de Serie A te loodsen. Obinna ziet dat echter anders en zelfs zijn zakenwaarnemer Gaetano Paollilo weet naar het schijnt niet waar zijn cliënt zich bevindt.


Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties