Wolfsburg en Hertha blijven wisselvallig

Philippe Crols
| 0 reacties
Wolfsburg en Hertha blijven wisselvallig
Foto: © SC

Zondagmiddag sloten Wolfsburg-Karlsruhe en Duisburg - HBSC de speeldag af in de Bundesliga. Hertha en Wolfsburg waren opnieuw wisselvallig, zowel in de goede als slechte zin van het woord.

Duisburg - Hertha  1-2

Hertha BSC ging op bezoek bij Duisburg en dan is het voor de bezoekers is het met dat soort verplaatsingen altijd opletten geblazen. Ook nu ging het niet denderend aanvankelijk. In een zwakke wedstrijd kwamen de bezoekers na een uur toch op voorsprong. Pantelic was de maker van het doelpunt. De Serviër scoorde tien minuten later nog eens. De tegengoal van Lavric haalde niets meer uit.

Wolfsburg - Karlsruhe  1-2

Niets wees er aan de rust op dat Karlsruhe de volle buit zou gaan pakken in Wolfsburg. Via Krzynowek had de thuisploeg een doelkans weten te benutten. Wolfsburg kreeg nog een aantal goede mogelijkheden, maar deed er te weinig mee. Dat brak de club zuur op, want in de tweede helft ging het nog fout voor Wolfsburg. Eggimann kopte een vrijschop van Hajnal in doel en tien minuten voor tijd kopte Eichner de overwinningsgoal binnen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties