Legear: 'Zat bijna bij Lazio'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Legear: 'Zat bijna bij Lazio'
Foto: © SC

Jonathan Legear is goed bezig om zich in de basis van Anderlecht te knokken. De blonde middenvelder houdt zelfs miljoenenaankoop Mbark Boussoufa op de bank. Het heeft echter niet veel gescheeld of Legear speelde nu bij Lazio.

"Ik was vorig seizoen zes à zeven maanden in topvorm", legt Legear uit in Het Nieuwsblad. "De trainer trachtte me dan wel scherp te houden door voor elke wedstrijd te zeggen dat ik een speelkans had. Maar op het moment suprême koos hij telkens voor een andere. Na vier wedstrijden wist ik het wel. Ik geloofde hem niet meer. Daarom dat ik met Lazio ging onderhandelen."

En dat was heel concreet, Legear stond zelfs op het punt om te tekenen bij de Italiaanse club. De directie en het bestuur konden hem uiteindelijk toch nog overtuigen te blijven. 

"Ik ben blij dat het geduld van Legear beloond werd", besluit trainer Frank Vercauteren. "Niet zo lang geleden sprak ik nog met een ex-speler van ons die zei dat hij te vroeg vertrokken was. Wel, Jonathan heeft dat niet gedaan en hij staat er nu. Hij moet alleen nog leren 90 minuten te spelen. Hij moest er telkens af met krampen.' [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties