Carrizo: 'In januari naar Lazio'

Carrizo: 'In januari naar Lazio'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RIVER PLATE – Juan Pablo Carrizo is ervan overtuigd dat hij in januari de overstap zal maken naar Lazio. De doelman stond eigenlijk op het punt om dat afgelopen transferperiode al te doen, maar problemen met zijn identiteitskaart gooide roet in het eten.
 
River Plate, Lazio en Carrizo hadden afgelopen zomer een overeenkomst betreffende een transfer op voorwaarde dat de doelman de Italiaanse nationaliteit verworf. Carrizo deelde toen mee dat hij Italiaanse voorouders had en dat het dus in orde ging komen. De autoriteiten vermoedde echter na wat onderzoek dat er fraude in het spel was en zodoende kreeg Carrizo niet de Italiaanse nationaliteit. Lazio haalde op het einde van transfermarkt dan maar Nestor Muslera binnen, maar de 21-jarige doelman viel tegen AC Milan door de mand.
 
“Ik trek naar Lazio in januari en ik hoop dat we de kwartfinales van de Champions League kunnen halen,” sprak Carrizo zijn vertrouwen uit. “Ik ben reeds een Ultra van de Biancoceleste. Ik heb hen op tv zien spelen tijdens het 2-2 gelijkspel tegen Real Madrid en ik sprong toen uit mijn zetel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties