Tiago uit zijn frustaties

Tiago uit zijn frustaties
Foto: © SC

TURIJN – Tiago heeft voor het eerst gesproken over zijn situatie bij Juventus. De Portugese middenvelder wil vertrekken als hij niet meer aan spelen toe komt. Technisch directeur Alessio Secco zette hem echter meteen op zijn plaats.
 
“Als alles zo verder gaat, dan ben ik weg in januari,” meldde Tiago. “Ik heb met Ranieri gesproken en hem gezegd dat ik niet tevreden ben omdat dit niet de reden was waarom ik ben overgekomen. Tot dusver is mijn periode bij Juventus een ontgoocheling. Ik dacht dat ik eerste keus ging zijn, maar dat is blijkbaar compleet het omgekeerde. Daarom heb ik het hier moeilijk. Ik geef toe dat ik in het begin moe was, maar ik was terug in vorm toen het seizoen startte. Toch blijft de coach voor andere spelers kiezen.”
 
“Bij Juventus zijn er geen spelers die worden voorgetrokken,” diende Secco Tiago van antwoord. “De coach maakt de beslissingen en wij hebben heel veel respect voor hem. We hebben vertrouwen in Tiago en beschouwen hem als een excellente speler, maar we houden niet van zijn uitspraken en hij heeft ons teleurgesteld. Niemand heeft ooit getwijfeld aan de professionele kwaliteiten van deze jongen, maar hij zou beter meer denken aan zijn prestaties op het veld en training als hij bij Ranieri in het vizier wil komen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties