Volgende week Champions League op Prime Sport

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Volgende week Champions League op Prime Sport
Foto: © SC

Volgende week staat er weer Champions League - voetbal op het programma. Uiteraard brengt Prime Sport ook dit keer de beste wedstrijden op het scherm. Voetbalkrant.com geeft u het programma-overzicht voor volgende week:

Dinsdag 23 oktober om 18u15 op PRIME SPORT

CHAMPIONS LEAGUE, groep G: CSKA Moskou - Inter

In groep G ligt alles nog open. Fenerbahce is de ietwat verrassende leider, maar het wordt op de voet gevolgd door Inter en PSV. Ook CSKA Moskou is met één punt uit twee wedstrijden nog lang niet uitgeschakeld, maar dan mag het niet met de punten morsen zoals in de vorige thuismatch tegen Fenerbahce, toen een blunder van hun doelman hen twee punten kostte. In de spits moet de Braziliaanse internationaal Vagner Love het opnemen tegen een ijzersterke defensie. De Italianen rekenen vooraan op de Zweedse ster Zlatan Ibrahimovic. Commentaar: Wim Heidbüchel. Studiopresentatie: Bram Lambert. Analisten: Hein Vanhaezebrouck en Franky Van der Elst. Heruitzendingen dinsdag om 23u20 op PRIME SPORT2, woensdag om 11u30 op PRIME SPORT en om 16u40 op PRIME SPORT2.

Dinsdag 23 oktober om 20u25 op PRIME SPORT

CHAMPIONS LEAGUE, groep E: Stuttgart - Lyon

Voor VfB Stuttgart en Olympique Lyon wordt het al bijna alles op niets. De Duitse en de Franse landskampioen staan na twee speeldagen nog met lege handen, terwijl Glasgow Rangers en Barcelona de trotse leiders zijn met het maximum van de punten. Zeker voor thuisploeg Stuttgart is winnen een must. Commentaar: Wilfried Mostinckx. Studiopresentatie: Bram Lambert. Analisten: Hein Vanhaezebrouck en Franky Van der Elst. We hebben ook aandacht voor de andere wedstrijden die avond en analyseren de voornaamste wedstrijdfasen. Heruitzendingen woensdag om 08u00 en om 18u00 op PRIME SPORT en om 13u10 op PRIME SPORT2.

Dinsdag 23 oktober om 20u40 op PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE, groep F: Roma - Sporting

Manchester United lijkt ongenaakbaar in groep F. Waarschijnlijk zullen AS Roma en Sporting Clube de Portugal, zeg maar Sporting Lissabon, het onder elkaar moeten uitvechten voor de tweede plaats die recht geeft op kwalificatie voor de achtste finales, tenzij Dynamo Kiev alsnog de derde hond wordt in deze groep. Met elk een nederlaag tegen United en een zege tegen Kiev in de bagage, is Roma - Sporting een aantrekkelijke affiche, waarin Totti en z’n maats licht favoriet zijn. Commentaar: Tim Wielandt. Heruitzendingen woensdag om 09u45 op PRIME SPORT en om 14u55 op PRIME SPORT2.

Dinsdag 23 oktober om 22u45 op PRIME SPORT en PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE SAMENVATTINGEN

PRIME SPORT biedt de kijker elke Champions League-avond beknopte samenvattingen en analyses van álle wedstrijden. Klokvast om 22u45, vóór de andere zenders ermee uitpakken. Volgende wedstrijden passeren de revue:

  • groep E: Rangers - Barcelona en Stuttgart - Lyon

  • groep F: Roma - Sporting en Dynamo Kiev - Man. United

  • groep G: CSKA Moskou - Inter en PSV - Fenerbahce

  • groep H: Arsenal - Slavia Praag en Sevilla - Steaua

Dinsdag 23 oktober om 23u20 op PRIME SPORT

CHAMPIONS LEAGUE, groep G: PSV - Fenerbahce

Voor de ware liefhebbers van de Champions League zenden we om 23u20 twee interessante CL-affiches integraal uit in uitgesteld relais. In groep G is dat PSV - Fenerbahce. Commentaar: Carlo Wilmots. Heruitzendingen woensdag om 16u15 op PRIME SPORT en om 18u25 op PRIME SPORT2.

Dinsdag 23 oktober om 23u20 op PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE, groep G: CSKA Moskou - Inter

Voor de ware liefhebbers van de Champions League zenden we om 23u20 twee interessante CL-affiches integraal uit in uitgesteld relais. In groep G is dat CSKA Moskou - Inter, dat eerder op de avond rechtstreeks werd uitgezonden. Commentaar: Wim Heidbüchel. Heruitzendingen woensdag om 11u30 op PRIME SPORT en om 16u40 op PRIME SPORT2.

Woensdag 24 oktober om 20u15 op PRIME SPORT

CHAMPIONS LEAGUE, groep D: Milan - Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk startte indrukwekkend in groep D. Een vlotte thuiszege tegen Celtic, mooie uitwinst op Benfica. Nu wacht de dubbele confrontatie met titelhouder AC Milan. Pas daarna weten we hoe sterk Shakhtar écht is. De Oekraïners, aangevuld met een handvol Brazilianen, kunnen ervan op aan dat Milan voor de volle pot zal gaan, zeker na de onverwachte nederlaag in Glasgow. Commentaar: Wim Heidbüchel. Studiopresentatie: Tim Wielandt. Analisten: Gunter Jacob en Franky Van der Elst. We hebben ook aandacht voor de andere wedstrijden die avond en analyseren de voornaamste wedstrijdfasen. Heruitzendingen donderdag om 08u00 op PRIME SPORT en om 11u25 en 18u25 op PRIME SPORT2.

Woensdag 24 oktober om 20u40 op PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE, groep C: Real - Olympiakos

Dat Real Madrid mee op kop staat in groep C is de normaalste zaak van de wereld. Verrassender is dat ze die leiderspositie moeten delen met Olympiakos uit Athene, die op de vorige speeldag Werder Bremen vernederden in het Weserstadion. Of de Grieken ook kunnen stunten op Bernabeu is nog maar de vraag. Commentaar: Gui Polspoel. Heruitzendingen donderdag om 09u45 op PRIME SPORT en om 13u10 op PRIME SPORT2.

Woensdag 24 oktober om 22u45 op PRIME SPORT en PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE SAMENVATTINGEN

PRIME SPORT biedt de kijker elke Champions League-avond beknopte samenvattingen en analyses van álle wedstrijden. Klokvast om 22u45, vóór de andere zenders ermee uitpakken. Dit zijn de affiches:

  • groep A: Marseille - Porto en Besiktas - Liverpool

  • groep B: Chelsea - Schalke 04 en Rosenborg - Valencia

  • groep C: Real - Olympiakos en Bremen - Lazio

  • groep D: Milan - Shakhtar Donetsk en Benfica - Celtic

Woensdag 24 oktober om 23u20 op PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE, groep A: Celtic - AC Milan

Voor de ware liefhebbers van de Champions League zenden we om 23u20 twee interessante CL-affiches integraal uit in uitgesteld relais. In groep A is dat Besiktas - Liverpool. Commentaar: Bram Lambert. Heruitzendingen donderdag om 16u40 op PRIME SPORT2 en om 19u25 op PRIME SPORT.

Woensdag 24 oktober om 23u20 op PRIME SPORT2

CHAMPIONS LEAGUE, groep C: Bremen - Lazio

Voor de ware liefhebbers van de Champions League zenden we om 23u20 twee interessante CL-affiches integraal uit in uitgesteld relais. In groep C is dat Werder Bremen - Lazio Roma. Commentaar: Luc van Doorslaer. Heruitzendingen donderdag om 11u30 op PRIME SPORT en om 14u55 op PRIME SPORT2.

Donderdag 25 oktober om 17u25 op PRIME SPORT

UEFA CUP, groep A: Zenit St. Petersburg - AZ

In groep A van de UEFA Cup gaat het AZ van trainer Louis van Gaal op bezoek bij het Russische Zenit St. Petersburg, de ploeg die in de vorige ronde Standard uitschakelde. Dick Advocaat is de coach van de Russen, Rode Duivel Nicolas Lombaerts is een vaste waarde in de verdediging. AZ werd al teruggeslagen in de Eredivisie en zoekt nu eerherstel in Europa. In diezelfde groep komen ook nog Everton, Larissa en FC Nürnberg uit. Commentaar: Bram Lambert. Heruitzendingen om 21u10 op PRIME SPORT2, vrijdag om 08u00 en 17u30 op PRIME SPORT.

Donderdag 25 oktober om 21u10 op PRIME SPORT

UEFA CUP, groep F: Rode Ster Belgrado - Bayern München

Twee Champions League-winnaars uit het recente verleden ontmoeten elkaar in de Servische hoofdstad Belgrado. Crvena Zvezda (Rode Ster) was traditioneel de ploeg van het leger in ex-Joegoslavië. Bayern München is de trotse leider in de Bundesliga, maar het moet door het desastreus verlopen seizoen 2006-2007 wel uitkomen in de “kleine” Europacup. Ze zijn onmiskenbaar de grote favoriet voor de eindzege. Nog in groep F vinden we Aris Saloniki, Bolton Wanderers en Braga. Commentaar: Carlo Wilmots. Heruitzendingen om 22u55 op PRIME SPORT2, vrijdag om 10u00 op PRIME SPORT en om 18u45 op PRIME SPORT2.

Vrijdag 19 en maandag 22 oktober op PRIME SPORT

BRAZILIAANS VOETBAL

Elke week serveert PRIME SPORT u één of meerdere wedstrijden uit het Braziliaanse kampioenschap, het Campeonato Brasileiro. Zuiders spektakelvoetbal, wat garant staat voor heerlijke technische hoogstandjes. São Paulo is vlot op weg naar een hernieuwing van de landstitel. Deze week staan de volgende wedstrijden op het programma:

Vrijdag 19 oktober om 20u30 op PRIME SPORT:

Vasco da Gama - Botafogo, commentaar: Tim Wielandt. Heruitzendingen om 22u15 op PRIME SPORT2, zaterdag om 08u15 op PRIME SPORT en om 10u00 op PRIME SPORT2.

Maandag 22 oktober om 21u20 op PRIME SPORT:

Palmeiras - Paraná, commentaar: Tim Wielandt. Heruitzendingen dinsdag om 10u00 op PRIME SPORT en om 15u00 en 18u55 op PRIME SPORT2.

VOETBALCARROUSEL

Natuurlijk kan zelfs de meest fanatieke voetbalfan niet álle wedstrijden live volgen op PRIME SPORT. Geen nood, echter, voor wie een hoogtepunt dreigt te missen. Onze Voetbalcarrousel biedt tijdens het weekend de mogelijkheid om alle topaffiches, netjes na elkaar, in samenvattingen van telkens 11 minuten te (her)bekijken. Onze Voetbalcarrousel staat gepland op zaterdag om 00u25 (tot 8 uur ’s ochtends) en zondag om 01u10 op PRIME SPORT (eveneens tot 8 uur de volgende ochtend). Maandagnacht kunt u een laatste keer genieten van de volledige Voetbalcarrousel, vanaf 00u30 tot 08u ’s ochtends.

ZATERDAG

  • Rangers - Celtic

  • Everton - Liverpool

  • Bochum - Bayern

  • Hamburg - Stuttgart

  • Lyon - Monaco

  • Villarreal - Barcelona

  • Espanyol - Real

ZONDAG

  • Marseille - Lens

  • Rangers - Celtic

  • Everton - Liverpool

  • Bochum - Bayern

  • Hamburg - Stuttgart

  • Lyon - Monaco

  • Villarreal - Barcelona

  • Espanyol - Real

VOETBALMAGAZINES

Vrijdag 19 oktober om 19u45 op PRIME SPORT

Maandag 22 oktober om 19u45 op PRIME SPORT

CLUBtv

CLUBtv blijft twee keer per week (op maandag en vrijdag) op zoek gaan naar het laatste nieuws en de interessantste weetjes omtrent blauwzwart. Koppel dat aan aardige interviews en pittige reportages, en u heeft een programma dat u niet meer kunt missen! Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 19 oktober om 19u45 op PRIME SPORT. Heruitzendingen om 21u30 op PRIME SPORT2, zaterdag om 11u30 en 17u25 op PRIME SPORT en om 11u45 op PRIME SPORT2.

  • Maandag 22 oktober om 19u45 op PRIME SPORT. Heruitzendingen om 21u05 en 23u05 op PRIME SPORT en om 21u30 op PRIME SPORT2, dinsdag om 11u45 en 18u00 op PRIME SPORT.

Vrijdag 19 oktober om 20u00 op PRIME SPORT

BUNDESLIGA PREVIEW SHOW

Aan de vooravond van de tiende speeldag in de Duitse Bundesliga blikken we vooruit naar de voornaamste affiches en kijken we ook achter de schermen van de clubs. Heruitzendingen om 21u45 op PRIME SPORT2, zaterdag om 11u00 en 12u15 op PRIME SPORT.

Vrijdag 19 oktober om 22u30 op PRIME SPORT

PREMIER LEAGUE PREVIEW SHOW

Aan de vooravond van de tiende speeldag in de Engelse Premier League blikken we vooruit naar de voornaamste affiches en kijken we ook achter de schermen van de clubs. Heruitzendingen om middernacht op PRIME SPORT2, zaterdag om 10u30 en 12u40 op PRIME SPORT en om 13u00 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 20 oktober om 11u45 op PRIME SPORT

CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE

Het wekelijkse magazine over de belangrijkste Europese clubcompetitie blikt vooruit naar een spannende derde speeldag in de acht groepen. Heruitzendingen om 12u30 op PRIME SPORT2 en om 19u25 op PRIME SPORT, zondag om 13u00 op PRIME SPORT en om 13u30 op PRIME SPORT.

Zaterdag 20 oktober om 21u35 op PRIME SPORT2

KICK ‘N’ RUSH

Elk weekend bieden we onze kijkers de hoogtepunten uit de Premier League. Op de tiende speeldag hebben we onder meer aandacht voor Everton - Liverpool, Arsenal - Bolton, Aston Villa - Man. United en Middlesbrough - Chelsea. Presentatie: Tim Wielandt. Heruitzendingen om 23u55 op PRIME SPORT, zondag om 11u30 en 12u30 op PRIME SPORT en om 13u00 op PRIME SPORT2.

Zondag 21 oktober om 12u00 op PRIME SPORT

TORGALA

Elke zondagmiddag bundelen we de hoogtepunten uit de Bundesliga. Bochum - Bayern, Hamburg - Stuttgart, Leverkusen - Dortmund en Bremen - Hertha zijn de belangrijkste affiches op de tiende speeldag in de Bundesliga. Presentatie: Tania Prinsier. Heruitzendingen om 12u30 en 22u45 op PRIME SPORT2.

Maandag 22 oktober om 20u00 op PRIME SPORT

BVO

Oftewel: Buitenlands Voetbal Overzicht, de moeder van alle voetbalmagazines. U krijgt hoogtepunten uit vijf competities. Dit weekend staan o.m. Rangers - Celtic, Everton - Liverpool, Villarreal - Barcelona, Lyon - Monaco en Hamburg - Stuttgart op het programma. De kijker kan ook mee bepalen wie “Het Doelpunt van de Week” heeft gescoord. Eén kijker wint een professionele sportuitrusting van het merk Camoso. Presentatie: Robin Janssens. Heruitzendingen om 21u45 op PRIME SPORT2 en om 23u20 op PRIME SPORT, dinsdag om 08u00 en 16u55 op PRIME SPORT.

Donderdag 25 oktober om 20u10 op PRIME SPORT2

PREMIER LEAGUE WORLD

De Premier League blijft één van de meest intrigerende competities om volgen. In het weekend gaat alle aandacht naar het live voetbal, maar op donderdag staat PRIME SPORT even stil bij wat er zich achter de schermen afspeelt. We krijgen unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren en ex-sterren van de Premier League. Heruitzending om 23u40 op PRIME SPORT, vrijdag om 21u00 op PRIME SPORT2 en om 23u00 op PRIME SPORT, zaterdag om 14u55 op PRIME SPORT2.

NFL

Vrijdag 19 oktober om 19u15 op PRIME SPORT

NFL GAME DAY

Niet alleen bieden we elke zondagavond een topaffiche uit de NFL-competitie aan, bovendien is er elke vrijdagavond een magazine met highlights, achtergrondreportages en interviews: NFL Game Day. Voor de ware liefhebbers van American Football. Heruitzendingen om 20u30 op PRIME SPORT2, zaterdag om 10u00 op PRIME SPORT en om 12u00 op PRIME SPORT2.

Zondag 21 oktober om 23u10 op PRIME SPORT

OAKLAND - KANSAS CITY

Elke zondagavond is er even na 23 uur een topaffiche te beleven op PRIME SPORT. Deze week kozen we voor Oakland Raiders vs. Kansas City Chiefs. Commentaar: Jürgen Nijs. Co-commentaar: John Van de Mergel. Heruitzendingen maandag om 22u50 op PRIME SPORT2 en dinsdag om 12u00 op PRIME SPORT.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties