Klein incident tussen Adriano en Mancini

Klein incident tussen Adriano en Mancini
Foto: © SC

REGGIO CALABRIA – Adriano mocht zaterdagavond nog eens in de basis starten bij Inter en scoorde zelfs nog eens; de eerste keer in zes maanden tijd. De aanvaller werd echter in de 56ste minuut gewisseld voor Javier Zanetti en dat zinde de Braziliaan niet.
 
Coach Roberto Mancini stond na de wissel Adriano op te wachten met zijn hand in de lucht, klaar voor een zogenoemde high-five. Adriano negeerde echter zijn trainer volledig en passeerde hem zonder hem zelfs maar een blik te gunnen. Mancini deed achteraf alsof zijn neus bloedde: “Hij schudde mijn hand niet? Dat heb ik niet eens gemerkt. In ieder geval, de ploeg komt op de eerste plaats en op dat moment hadden we het moeilijk.”
 
Adriano wist echter maar al te goed wat hij gedaan had en verontschuldigde zich achteraf. “Niemand houdt ervan om gewisseld te worden,” bekende de Braziliaan. “Ik wil zoveel doen voor deze ploeg, maar als ik een fout heb gemaakt dan deed ik dit niet om iemand te beledigen. Met Mancini heb ik een normale relatie. Hij maakt de keuzes en ik moet die accepteren zoals ik altijd al gedaan heb. Hij nam mij eraf, maar ik wil meer doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties