Simaeys: 'Mindere prestatie, maar wel zege'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Simaeys: 'Mindere prestatie, maar wel zege'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De Brugse spelers waren eensgezind over de wedstrijd tegen Zulte Waregem. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben verdiend gewonnen", aldus de blauw-zwarte kern.
 
"Het is een heel belangrijke zege", reageerde Jeroen Simaeys. "Het was onze minste wedstrijd, maar wat telt is de winst. Tijdens de tweede helft hadden we het wat moeilijker en gaven we meer weg, maar tot meer dan wat gerommel voor de goal kwam Zulte Waregem ook niet. We moeten volgende week proberen een mooie reeks van achttien op achttien neer te zetten."
 
Die achttien op achttien moet dan gehaald worden tegen stadsgenoot Cercle Brugge. "Het wordt een zeer belangrijke match. Zowel voor ons als voor de supporters", aldus Jonathan Blondel. "Het is een wedstrijd tussen twee ploegen in vorm, maar we moeten gewoon doorgaan zoals we nu bezig zijn en een goede wedstrijd spelen."
 
In het Brugse kamp begon Sven Vermant voor het eerst sinds Standard nog eens aan de aftrap. "Het was leuk om nog eens te starten", klonk het bij de kapitein. Ook voor hem was de winst het belangrijkste, maar hij zag nog een aantal mindere zaken. "Er slopen veel te veel onzekerheden in ons spel, waardoor we makkelijk balverlies leden. De laatste pass kwam niet aan, zodat het 1-0 bleef en dat is altijd gevaarlijk. Er zat ook gewoon te weinig snelheid in ons spel. Alles bij elkaar genomen was het toch een verdiende overwinning." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties