Stuttgart en Leverkusen lachen nog eens

Philippe Crols

Stuttgart en Leverkusen zaten de afgelopen weken behoorlijk diep. Afgelopen weekend kon er toch nog eens gelachen worden bij beide teams.

Nürnberg - Stuttgart  0-1

De bekerwinnaar van vorig jaar kreeg de kampioen van vorig jaar over de vloer. Beide teams zitten in een crisis, maar Stuttgart won wel en dat voor de tweede maal op rij. Het was aanvaller Gomez die halverwege de eerste helft voor de zege zorgde. Nürnberg kreeg heel wat kansen, maar slaagde er niet in ze te benutten.

Leverkusen - Bielefeld  4-0

Leverkusen zat ook in een dipje, maar maakte zaterdag wel gehakt van Bielefeld. Gekas scoorde rond het halfuur tot twee maal toe. Na tien minuten had Barbarez de score al geopend. Diezelfde Barbarez zou op het einde van de partij ook de 4-0 netten.