Vanden Borre krijgt eerste basisplaats

Vanden Borre krijgt eerste basisplaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fiorentina neemt het op dit moment op tegen het Zweedse Elfsborg. Deze wedstrijd zal waarschijnlijk een speciale plaats krijgen op het palmares van Anthony Vanden Borre, want onze landgenoot staat voor het eerst aan de aftrap voor de Italiaanse ploeg.
 
Cesare Prandelli maakte in de voorbereiding van deze wedstrijd bekend dat hij wat schrik had voor de tegenstander, maar toch had hij een basisplaats in petto voor Vanden Borre. De 20-jarige verdediger/middenvelder mocht de wedstrijd beginnen op de rechts-back en maakte gelijk na twee minuten de eerste fout van de wedstrijd.
 
Voor Vanden Borre is het de derde officiële wedstrijd die hij voor Fiorentina speelt. Op de zevende speeldag in de Italiaanse competitie mocht hij 22 minuten voor tijd invallen tegen Juventus terwijl hij ook de eerste wedstrijd, tegen Villarreal, van de groepsfase in de Uefa Cup 32 minuten op het veld mocht staan. Vanden Borre kwam in de zomer voor 4,5 miljoen euro over van RSC Anderlecht en tekende een contract tot 30 juni 2012.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties