AS Roma volgt Vargas

AS Roma volgt Vargas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma volgt de prestaties van Juan Vargas op de voet. Dat heeft de zakenwaarnemer van de verdediger, Carlos Delgado, naar buiten gebracht. Catania is echter niet van plan om de Peruviaan zomaar te laten gaan.
 
“Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zijn overstap naar het Italiaanse voetbal goed verteerd en is hij meteen een steunpilaar bij Catania geworden”, weet Delgado te melden. “Sinds afgelopen zomer hebben veel clubs uit Europa de Siciliaanse club gecontacteerd. Catania wil echter geen onderhandelingen opstarten tot komende zomer. Zelfs in Italië is er veel interesse voor mijn cliënt, waaronder Roma.”
 
Vargas kwam in de zomer van 2006 transfervrij over van het Argentijnse Colon toen Catania promoveerde naar de Serie A. De links-back veroverde meteen een plaats in de basis en speelde in 33 van de 38 wedstrijden mee. Ook dit seizoen speelde hij al twaalf wedstrijden mee en wist hij éénmaal de weg naar de netten te vinden. Dankzij zijn goede prestaties wist Vargas zich ook in de selectie van de Peruviaanse nationale ploeg te spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties