Mourinho niet, Benitez wel Engels bondscoach?

Mourinho niet, Benitez wel Engels bondscoach?
Foto: © SC

De Engelse FA is nog steeds op zoek naar een opvolger voor Steve McClaren. Nadat Engeland zich niet kon kwalificeren voor het EK werd deze op staande voet ontslagen. Een hele rij namen passeerde de revue, maar één na één haken ze af. 

Ondertussen heeft ook Jose Mourinho te kennen gegeven de Engelse nationale ploeg niet onder zijn hoede te willen nemen. De 44-jarige ex-manager van Chelsea zou wachten op een aanbod van een topclub. Hij wil constant met de spelers bezig zijn en niet af en toe zoals bij de nationale ploeg. Daar wil hij misschien op latere leeftijd aan denken. 

Rafael Benitez zou misschien wel interesse hebben om de Engelsen naar het volgende WK te leiden. De manager van Liverpool heeft een paar meningsverschillen met de eigenaars van de club. Volgens sommige insiders zou zijn job zelfs aan een zijden draadje hangen. Tegen de pers vertelde Benitez: "Misschien kan ik McClaren opvolgen, als ik mijn Engels verbeter." Hij zou erg gefrustreerd zijn door de opmerking dat hij zich bij Liverpool alleen mag bezighouden met het trainen en coachen van zijn team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties