Bayern waarschuwt Sagnol

Nico Wieme
| 0 reacties
Bayern waarschuwt Sagnol
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Duitse recordkampioen Bayern München heeft Willy Sagnol tot aan de winterstop tot kalmte aangemaand. De club wil na de heenronde over een transfer van de Fransman praten.

“We hebben Sagnol dringend aangeraden zich tot 19 december rustig te houden. Op 20 of 21 december, als de heenronde afgelopen is, gaan we alles evalueren”, zei voorzitter Karl-Heinz Rummenigge een dag voor de UEFA Cupwedstrijd in en tegen SC Braga.
 
De flankverdediger, die na de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg verrassend over een transfer gesproken had, is volgens Rummenigge op het verkeerde pad beland.
 
Deze week heeft het bestuur van de Zuid-Duitse club Sagnol op het matje geroepen. “Hij heeft de boodschap alleszins begrepen, of hij er begrip voor kan opbrengen, zullen we weldra zien”, aldus Rummenigge.
 
De voorzitter voegde er nog aan toe dat een langdurig geblesseerde speler geen speelgelegenheid kan eisen als hij pas hersteld is.
 
Trainer Ottmar Hitzfeld wou er niet te veel woorden meer aan vuilmaken. “We hebben alles besproken wat nodig was”, zei de coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties