HSV wil geen sterrentrainer

Nico Wieme
| 0 reacties
HSV wil geen sterrentrainer
Foto: © SC

Bundesligist Hamburg SV moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Voorzitter Bernd Hoffmann lichtte al een tipje van de sluier.

HSV wil als opvolger voor de afscheidnemende Huub Stevens geen sterrentrainer in dienst nemen.
 
Op de vraag of er ook aan kandidaten zoals de onlangs bij Chelsea ontslagen José Mourinho wordt gedacht, antwoordde voorzitter Bernd Hoffmann in het Duitse weekblad Stern: "Dat zou de sterren van de hemel plukken zijn. Sinds Icarus weten we dat zoiets niet meevalt."
 
De Noord-Duitse ploeg wil niet meer dezelfde fouten als in het verleden maken. In het seizoen 2005/06 had de club zich versterkt met sterspelers als Ailton, maar uiteindelijk werd op het einde van het seizoen met moeite de derde plaats behaald die recht gaf op de voorronde voor de Champions League.
 
"We hebben in het verleden soms te veel gewild en drie stappen ineens gezet, zoals in 2005/2006 toen we na de heenronde de tweede plaats in de competitie bekleedden. In de winter kochten we dan snel nog enkele spelers, maar dat leverde ons niet het verhoopte resultaat op", aldus nog Hoffmann. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties