Robert en Levante beëindigen overeenkomst

Robert en Levante beëindigen overeenkomst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Robert is geen speler meer van Levante. De Spaanse club en de Franse middenvelder kwamen donderdagnamiddag tot een overeenkomst om de onderlinge relatie te beëindigen.

Als reden wordt er opgegeven dat de relatie tussen club en speler verzuurd was en dat een verdere samenwerking niet meer mogelijk is. Robert mag dus op zoek naar een nieuwe club, maar mag pas na 1 januari ook effectief voor zijn nieuwe werkgever uitkomen.
 
De 32-jarige middenvelder speelde sinds de zomer van 2006 voor Levante dat hem had overgenomen van Benfica Lissabon. Bij de Portugese club was hij zes maanden eerden verzeild geraakt nadat Newcastle United (foto) hem transfervrij liet vertrekken. De Engelse club had Robert in de zomer van 2001 voor 14,325 miljoen euro overgekocht van Paris Saint-Germain. Vorig seizoen speelde Robert nog dertien competitiewedstrijden voor Levante, maar dit seizoen speelde hij nog geen minuut.

Nota van de redactie: Beste bezoeker, door de in gebruikname van een nieuw systeem, heeft dit artikel een verkeerde titel. Wij proberen dat probleem zo snel mogelijk op te lossen. Gelieve ons te verontschuldigen voor dit ongemak.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties