D'Onofrio: 'Sollied, Vercauteren en Leekens ook top'

D'Onofrio: 'Sollied, Vercauteren en Leekens ook top'
Foto: © SC

Luciano D'Onofrio, de grote man van Standard, vindt het niet abnormaal dat ook andere clubs én de voetbalbond denken aan trainer Michel Preud'homme. D'Onofrio vindt dat zelfs de normaalste zaak van de wereld, zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Als de bond niet aan Michel Preud'homme zou denken, zou me dat verbazen", vertelt D'Onofrio. "Dat Preud'homme geïnteresseerd is, vind ik ook normaal. Als ik baas van de voetbalbond zou zijn, zou hij ook mijn eerste kandidaat zijn. Vanaf januari mag de bond dus met Michel Preud'homme praten. Wij schieten nu niet in paniek en zullen zijn contract zeker niet verdubbelen. Dat is niet de stijl van het huis. Hij mag met anderen praten: hetzij Benfica, hetzij de bond, hetzij Anderlecht. Ik heb daar geen probleem mee. Meer nog: ik vind het normaal."

"Er zijn in België drie, vier goede trainers. Ik denk aan Leekens, die toch wat ervaring heeft en in het buitenland werkte. Sollied heeft ook wat bewezen. Hij voegt wat toe bij de clubs waar hij werkte. Vergeet Vercauteren niet. Die heeft toch ook wat laten zien. Misschien is hij moeilijk, maar hij heeft geen slecht profiel. En natuurlijk ook Michel Preud'homme. Die hoort ook bij de Belgische top."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties