Simic denkt aan vertrekken

Simic denkt aan vertrekken
Foto: © SC

Dario Simic komt amper aan spelen toe bij AC Milan en zou daar graag verandering in zien. Hij vreest immers dat het anders nefast zou zijn voor zijn speelkansen op het Europees Kampioenschap komende zomer.

“We zullen binnenkort samen zitten met de club om een oplossing te vinden”, meldt Marco Naletilic, de zakenwaarnemer van Simic. “Dario is gelukkig in Milan en niemand wil de club verlaten. Het Europees Kampioenschap komt echter dichterbij en op de leeftijd van 32 jaar wil hij meer spelen. Hij heeft niet de intentie om een basisplaats te eisen, maar wil enkel meer kansen krijgen. Als het zo verder gaat, zal hij om een transfer vragen.”
 
Simic kwam dit seizoen nog niet verder dan twee invalbeurten, goed voor 22 speelminuten. Aan interesse ontbreekt het echter niet. Ploegen als Bayern München, Fiorentina, Juventus, Everton en Fulham willen de centrale verdediger binnen halen. AC Milan betaalde in de zomer van 2002 5 miljoen euro aan Inter om Simic aan zijn kern toe te voegen. Hij heeft er nog een contract tot 30 juni 2009.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties