Opnieuw is er onrust bij PSG

Nico Wieme
| 0 reacties
Opnieuw is er onrust bij PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain zit in de hoek waar de klappen vallen. In de competitie draait het net als vorig seizoen vierkant. De Parijse club bengelt helemaal onderaan in de rangschikking op een 18de plaats.

Vorig weekend werd op eigen veld roemloos met 0-1 verloren van Caen. De supporters hielden in het eerste kwartier van die wedstrijd een stil protest. Ook voor komend weekend tegen Auxerre worden acties gepland.
 
De spanning is te snijden rond het oefencentrum van PSG. Een veertigtal amokmakers kwam keet schoppen op de training. Na nieuwe dreigementen neemt de Parijse politie het zekere voor het onzekere. Een vijftigtal agenten houdt een oogje in het zeil tijdens de trainingen. Ook de controle aan het stadion wordt opgevoerd.
 
De club kan haar eigen ambities niet waarmaken. Na een desastreus seizoen waarin PSG maar net boven de degradatieplaatsen eindigde, hoopte het bestuur dit keer een rol van betekenis aan de top van het klassement te kunnen spelen. Ijdele hoop, zo blijkt nu. De Parijzenaars beschikken over en budget van 70 miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties