Goor: 'We staan er tegen Club Brugge'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Goor: 'We staan er tegen Club Brugge'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Landskampioen Anderlecht staat zondag voor een belangrijke dag. Het kan bij verlies op dertien punten van leider Club Brugge komen te staan en dan is de titel quasi voorbij voor paarswit. Anderlecht-aanvoerder Bart Goor gelooft in de heropstanding.

Zondag wordt naar alle waarschijnlijkheid in het Jan Breydelstadion beslist over de titelkansen van Anderlecht. Volgende week woensdag reist Anderlecht dan naar Getafe om te proberen Europees te overwinteren. Het is duidelijk dat de Brusselse club voor de week van de waarheid staat.

"Als het moeilijk wordt, zouden we een tandje moeten bijzetten. Maar dat gebeurt niet. De vechtlust zou iets groter mogen zijn. Ik heb ook niet het gevoel dat het bij ons slecht gaat op training. Wees gerust, zondag zullen we er staan in Brugge", aldus Anderlecht-aanvoerder Bart Goor in de krant Gazet van Antwerpen.

Bart Goor vindt dat Anderlecht nog altijd moet mikken op de landstitel ondanks de tien punten achterstand. "We mogen de titel niet vergeten, maar zullen hem voorlopig even opzij zetten. De titel is nu niet prioritair maar het belangrijkste is wel dat we de topper winnen. We hebben nog een paar harde noten die we moeten kraken, maar als we bij Club verliezen en eruitgaan tegen Getafe, zal Anderlecht op zijn kop staan", besluit Goor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties