Roberts en Mokoena zijn het beu

Luc Goderis
| 0 reacties
Roberts en Mokoena zijn het beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn Rovers-duo Jason Roberts en Aaron Mokoena hebben beiden een transferverzoek ingediend, maar manager Mark Hughes wil van een vervroegd vertrek niets weten.

Jason Roberts wil in januari, als de transfermarkt de deuren opnieuw opent, Blackburn Rovers verlaten.  De aanvaller zegt dat hij te weinig speelgelegenheid krijgt en daarom andere oorden wil opzoeken.  Middenvelder en ex-Racing Genk-speler Aaron Mokoena lijkt het op Ewood Park ook beu te zijn.  De Zuid Afrikaan diende net als Roberts een transferverzoek in.  Mokoena reageerde vorig weekend nogal furieus toen hij tijdens de wedstrijd tegen West Ham werd vervangen.

Manager Mark Hughes wil echter niets weten van uitgaande transfers.  "Ik laat niemand vertrekken en Roberts en Mokoena weten dat.  Ik heb het hen tijdens een privégesprek verteld", zei de Welshman.  "Beiden zijn gewoon wat ongelukkig omdat ze niet elke wedstrijd spelen", vervolgde Hughes.

"Ik heb beide transferverzoeken doorgespeeld aan het bestuur.  Als het aan mij ligt dan vertrekt er niemand, en ik hoop dat het bestuur me daarin steunt", besloot de manager.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties