Messi staat een maand langs de kant

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Messi staat een maand langs de kant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona veegde gisterenavond dan wel de vloer aan met FC Valencia, toch kwamen de Catalanen niet ongeschonden uit de strijd. Lionel Messi zal een maand rust moeten houden.

Het uitvallen van Lionel Messi is niet zo'n goed nieuws voor Barcelona-trainer Frank Rijkaard. De Argentijn liep in het competitieduel in het Estadio Mestalla een spîerblessure op. Voordien was Messi wel al beslissend geweest in de 0-3-overwinning van zijn club tegen Valencia.

Messi raakte geblesseerd toen hij een sprint inzette om de bal te veroveren. Daardoor moest het goudhaantje van Barcelona kort voor de rust vervangen worden door een andere ruwe diamant: Giovani Dos Santos.

Bij Real Madrid zullen ze niet rouwig zijn om het uitvallen van Messi want door die blessure kan de Argentijn niet meedoen aan de klassieker die volgende week geprogrammeerd staat in Camp Nou. Vorig jaar scoorde hij overigens drie keer tegen de Madrilenen na een zinderende partij voetbal. Naast Real Madrid zal Messi er ook niet bij zijn tegen Real Mallorca, Real Murcia, Racing Santander en Athletic Bilbao.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties