Ook Fiorentina wil Belluschi

Ook Fiorentina wil Belluschi
Foto: © SC

Ook Fiorentina heeft nu de jacht geopend op Fernando Belluschi. La Viola zag echter al een eerste bod door River Plate naar de prullenmand verwezen worden.

Fiorentina bracht al een bod van om en bij de 5 miljoen euro uit. River Plate legde dat bod naast zich neer, maar de ploeg uit Firenze is bereid om een verbeterd bod van 7 miljoen euro uit te brengen. Het is echter de vraag of dat de gedachten van de Argentijnse club kan veranderen, gezien het feit dat ze in het verleden al een bod van 9 miljoen euro van Atletico Madrid afwezen. Tevens kan het schermen met de interesse van Olympiakos en FC Porto.
 
Belluschi is een 24-jarige Argentijn de het best als aanvallende middenvelder wordt uitgespeeld. Hij begon zijn profcarrière in 2002 bij Newell’s Old Boys waar hij 20 maal scoorde in 90 competitiewedstrijden. Hij verhuisde in 2006 naar River Plate waar de middenvelder onmiddellijk de aanvoerdersband kreeg toebedeeld. Belluschi speelde er al 48 wedstrijden en wist 13 maal de weg naar de netten te vinden. Tevens verzamelde hij al twee caps voor de Argentijnse nationale ploeg en won hij in 2003 met de -20jarigen het Zuid-Amerikaans Jeugdkampioenschap.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties