Bordeaux laat Colombiaanse miskoop vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bordeaux laat Colombiaanse miskoop vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Girondins Bordeaux, de tegenstander van Anderlecht in de derde ronde van de UEFA-Cup, heeft Edixon Perea verkocht. De Colombiaan keert terug naar Zuid-Amerika en gaat in Brazilië bij Grêmio voetballen.

Het verblijf van Edixon Perea bij Bordeaux is allerminst een succes te noemen. De 23-jarige spits was dit jaar bezig aan zijn derde seizoen in de wijnstad, maar een basisplaats veroveren zat er voor de Colombiaan nooit echt in. In zijn eerste twee seizoenen in het Stade Chaban Delmas kwam hij nog tot 38 competitiewedstrijden waarvan hij 25 keer als invaller het veld inkwam. Dit seizoen kwam hij niet verder dan een halfuur tegen het Griekse Panionios in de UEFA-Cup.

Perea, 22-voudig international voor Colombia, gaf een aantal weken geleden aan in de Franse sportkrant L'Equipe dat een vertrek voor beide partijen de beste oplossing zou zijn. Hij wil zijn plaats in het nationale elftal niet verliezen. Waar hij vroeger nog basisspeler was, is hij ondertussen ook maar bankzitter bij Colombia. Zijn nieuwe club is het Braziliaanse Grêmio Porto Alegre. Er is een bedrag van één miljoen euro gemoeid bij de transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties