Valencia wil zich straks flink versterken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valencia wil zich straks flink versterken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het noodlijdende FC Valencia wil zich straks in de wintertransferperiode flink versterken. Er zal vooral in Argentinië geshopt worden, al is ook Klaas-Jan Huntelaar in beeld.

Valencia doet het niet goed in de Spaanse Primera Division en ook Europees is het al uitgebekerd. Volgens de regionale krant Levante-EMV wil de club zich versterken met een 'internationaal zwaargewicht' en daarbij zou het gaan om Klaas-Jan Huntelaar, momenteel nog aanvaller bij Ajax Amsterdam.

De onderhandelingen met de Ajacieden zouden wel nogal stroef verlopen. De Nederlanders willen om en bij de 25 miljoen euro vangen. Een mogelijke komst van Huntelaar naar Mestalla zou betekenen dat Fernando Morientes mag opkrassen. Die zou dan naar het Turkse Fenerbahçe trekken.

De versterkingen voor het middenveld komen dan weer uit Argentinië. Ever Banega speelt momenteel voor Boca Juniors. Het 19-jarige talent zou zo'n achttien miljoen euro moeten kosten. Met dat bedrag zou Valencia ook akkoord gaan. Zijn komst zou betekenen dat Manuel Fernandes andere oorden mag opzoeken. Agustin Pelletieri (25) is dan weer de beoogde opvolger voor David Albelda. De middenvelder speelt momenteel voor Lanús dat in dit najaar verrassend het Torneo Apertura kon winnen. Bovendien staat Pelletieri dicht bij het Argentijnse nationale elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties