AS Roma gaat zich richten op Nederlanders

Mathias Dumarey
| 0 reacties
AS Roma gaat zich richten op Nederlanders
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma wil een drietal Nederlanders naar het Stadio Olimpico halen. Het gaat om Urby Emanuelson, Arjen Robben en Royston Drenthe. Deze laatste twee zitten bij Real Madrid op een zijspoor.

Verschillende Italiaanse media melden dat AS Roma zich wil versterken met Urby Emanuelson (Ajax Amsterdam), Arjen Robben en Royston Drenthe (beiden Real Madrid). Dat ze bij AS Roma fel gecharmeerd zijn door Emanuelson, was al langer bekend. 

Emanuelson zou zo'n tien miljoen euro moeten kosten. Ook het Engelse Tottenham Hotspur toonde al interesse, maar vorige maand kreeg het te horen van Ajax dat er van een transfer geen sprake kan zijn.

Drenthe zit bij Real Madrid op de bank. Als hij vertrekt naar AS Roma zal dat eerder op uitleenbasis zijn. Ook Arjen Robben, afgelopen zomer overgekomen van Chelsea, krijgt geen poot aan de grond in de Spaanse hoofdstad. Ook nu weer houden verschillende blessures hem aan de kant. Bernd Schuster, de trainer van Real, zou bereid zijn Robben te laten gaan als er genoeg centen op tafel komen. Real betaalde vorige zomer maar liefst 36 miljoen euro aan Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties