Club Brugge op oefenkamp in Antalya

Nico Wieme
| 0 reacties
Club Brugge op oefenkamp in Antalya
Foto: © SC

Club Brugge heeft even voor 7 uur vanochtend het vliegtuig richting Antalya genomen. De competitieleider trekt een week op stage naar het zuiden van Turkije. Ook Ibrahim Salou neemt deel aan het oefenkamp.

Na een perfecte vlucht nam Club Brugge, met tweede ondervoorzitter Pol Jonckheere als delegatieleider, zijn intrek in het Kremlin Palace Hotel in Antalya. Een ander blauw-zwart gezelschap, dat van FC Dender, nam overigens dezelfde vlucht en verblijft in het hotel naast dat van Club.

De voorspelde ongunstige klimatologische omstandigheden blijken overigens nogal mee te vallen. "In de namiddagzon haalde het kwik hier ruim 18 graden, een perfecte temperatuur om te trainen en te voetballen", meldt sportmanager Luc Devroe. "Vandaag is er nog eenmaal getraind en de komende dagen staan telkens een voormiddag- en een namiddagtraining op het programma."

Tot volgende week woensdag blijft blauw-zwart in Antalya. Zondag om 13u Belgische tijd wordt er geoefend tegen de Turkse tweedeklasser Antalyaspor. Na de stage in Zuid-Turkije vliegen de troepen van trainer Jacky Mathijssen (foto) woensdag naar Istanbul, waar om 20u30 een vrienschappelijke partij tegen Galatasaray op het programma staat. Donderdag keert blauw-zwart naar Brugge terug.
 
Club is met 25 spelers naar Turkije afgereisd: Stijnen, Verbauwhede, Lenaerts, Priske, Valgaeren, Simaeys, Clement, Maertens, Kucera, Klukowski, Vermeulen, De Mets, Englebert, Geraerts, Leko, Blondel, Vermant, Djokic, Sonck, Salou, Sterchele, Capon, het beloftenduo Meeus-Van Ruyskensvelde en de Amerikaanse tester Jeffrey Jarred. Voorlopig ontbreekt nog Daniel Chavez, die wegens familiale omstandigheden langer in Peru is gebleven. 
Er niet bij zijn Koen Daerden, Antolin Alcaraz en Elrio Van Heerden. De Limburger werkt de komende week in België verder een individueel programma af, de Paraguayaan is onlangs geopereerd aan de hamstrings en de Zuid-Afrikaan moet zich zaterdag bij zijn nationale ploeg melden voor de Afrika Cup.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties