Juventus heeft zijn transferbudget klaar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus heeft zijn transferbudget klaar
Foto: © SC

Juventus Turijn heeft dertig miljoen euro ter beschikking om tijdens de wintertransferperiode te gaan shoppen. Trainer Claudio Ranieri heeft alvast zijn verlanglijstje bij het bestuur ingediend.

Juventus Turijn wil zo snel mogelijk weer aanknopen met het succesvolle verleden van vlak voor de verplichte degradatie naar de Serie B. Het bestuur zag in dat er nog versterkingen zullen nodig zijn om het niveau van weleer te bereiken. De club is van plan om dertig miljoen euro neer te leggen bij verschillende transfers.

Juventus telt momenteel acht punten achterstand op lijstaanvoerder Inter Milaan. Het ziet er naar uit dat de nerazzuri zonder problemen hun landstitel zullen verlengen als de concurrentie zich niet versterkt. In Turijn blijven ze alvast niet bij de pakken zitten.

De toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport begon alvast weer te speculeren over mogelijke aanwinsten. De roze krant heeft het over de Nederlanders Rafael Van der Vaart (Hamburg SV) en Klaas-Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam). Voorts wordt er ook gewag gemaakt van Tomas Ujfalusi (Fiorentina), Olaf Mellberg (Aston Villa), Mohammed Sissoko (Liverpool) en Diego (Werder Bremen).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties