Reynders: 'Begin terugronde zeer belangrijk'

Reynders: 'Begin terugronde zeer belangrijk'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De stage van Racing Genk in Spanje is bijna ten einde. Willy Reynders geeft aan de website van Genk zijn visie op de huidige situatie.

"We moeten voor een Europees ticket gaan. Via de competitie of beker. Het begin van de terugronde zal wel heel belangrijk zijn, want zowel in de beker als in de competitie staan er al bijzonder lastige en belangrijke wedstrijden op het menu. Binnen een maand zullen we weten waar we staan, maar het potentieel is er alvast", vertelt Reynders.

Broos vond dat Genk er een goede stage heeft opzitten, Reynders treedt de coach bij: "De neuzen staan weer in dezelfde richting en dat is nodig voor een goede terugronde. We hebben vooral gewerkt aan het aspect mentaliteit. We hebben de spelers ook duidelijk gemaakt dat ze beter kunnen dan er tot dusver is uitgekomen."

Nieuwe spelers komen er volgens Reynders niet meer bij: "Voor Da Silva, Iakovenko en Vandermieren zoeken we een oplossing. Ook de situatie van Haroun blijft ongewijzigd. We hebben met hem duidelijke afspraken gemaakt. Normaal gaan we op de terugronde een beroep doen op de spelerkern die deze week op stage was. Hier komt ook nog Ljubojevic bij, maar die revalideert nog natuurlijk."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties