David Eto'o hoopt op eerlijke kans

Nico Wieme
| 0 reacties
David Eto'o hoopt op eerlijke kans
Foto: © SC

Zoals u eerder al kon lezen test David Eto’o, de broer van Barcelonaspits Samuel, de komende dagen bij Excelsior Moeskroen. De Kameroener hoopt een eerlijke kans te krijgen.

David Eto’o probeert de volgende week een contract te versieren bij eersteklasser Moeskroen. “Ik hoop dat ik hier een echte kans krijg. Dat is nog niet het geval geweest”, aldus Eto’o in Gazet van Antwerpen. De jongere broer van Barçaster Samuel Eto’o is al aan zijn dertiende club toe. De speler zelf houdt er de moed in: “Samuel zegt dat ik moet volhouden. Ik ben nog maar 20, Samuel was 22 toen hij doorbrak.”
 
Vorig jaar testte hij bij Metalloerg Donjetsk, de toenmalige club van Jos Daerden. “Hij is balvaardig, snel en hij heeft een passeerbeweging in huis”, looft Daerden de Kameroener.
 
Verder zou Moeskroen volgens Het Nieuwsblad en La Dernière Heure weer naar Alin Stoica lonken.Stoica is zonder twijfel een interessante speler”, zegt technisch directeur Benoît Roul in LDH. “Maar hij is nog maar pas op de markt en we kijken ook naar niet-Europese spelers voor die positie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties