Aberdeen doet verder met succescoach

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aberdeen doet verder met succescoach
Foto: © SC

Jimmy Calderwood blijft trainer van de Schotse topklasser FC Aberdeen. Volgens de Britse omroep BBC zal het contract van Calderwood binnen afzienbare tijd verlengd worden.

De geruchten deden in Schotland de ronde dat Jimmy Calderwood zich niet meer zou vinden in de plannen van Aberdeen. Bovendien werden die geruchten ook nog eens versterkt omdat er momenteel contractbesprekingen plaatsvinden met Barry Nicholson, Chris Clark en Michael Hart. Die onderhandelingen verlopen echter zeer moeizaam. De drie spelers zouden de mogelijkheid hebben om te gaan voetballen in de Premier League.

Zander Diamond, een verdediger en een belangrijke pion in de plannen van Calderwood, verlengde ondertussen wel zijn overeenkomst en dus is ook Calderwood bijgedraaid. Ook zijn assisent Sandy Clark zou nu willen verlengen.

Jimmy Calderwood was in het verleden ook nog trainer van de Nederlandse topklassers NEC Nijmegen en Willem II. Hij plaatste vorig seizoen de club voor het UEFA-bekertoernooi en volgende maand bekampt het daarin Bayern München. De winnaar van dat duel speelt tegen RSC Anderlecht of Girondins Bordeaux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties