Cantaluppi: 'Wachten tot de nieuwe spitsen er zijn'

Mario Lelievre
| 0 reacties
Cantaluppi: 'Wachten tot de nieuwe spitsen er zijn'
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV moet nog tot volgende week wachten op zijn nieuwe spitsen, maar tegen Lokeren werd al duidelijk dat de ploeg achteraan wel degelijk versterkt is. Ook al kwam de thuisploeg meteen op achterstand.

Pieter Collen en Sebastjan Gobec, de twee nieuwe flanken van STVV, kwamen er regelmatig goed uit en deden het meer dan behoorlijk in hun eerste wedstrijd, maar vooral Mario Cantaluppi zette tegen Lokeren een sterke wedstrijd neer.

"Al is die vroege goal wel een beetje mijn schuld," aldus de Zwitser. "Ik had die man moeten volgen, dan kon hij die voorzet niet op deze manier binnenkoppen. Dat was natuurlijk geen prettig begin, maar dat zie je vaak bij een ploeg die onderin staat. We hebben ons wel heel goed hersteld, vind ik. We spelen nog maar twee weken samen en als je dan ziet op welke manier er op sommige momenten werd gevoetbald, dan heb ik er wel een goed oog in. STVV heeft vanavond (zaterdagavond, nvdr) laten zien dat teamspirit je een heel eind kan brengen, maar we zijn er nog niet. We staan nog altijd onderaan en zullen iedere week met dit enthousiasme moeten knokken om ons doel te bereiken."

Dat doel is STVV in eerste houden en daarvoor werd onder andere Cantaluppi naar Staaien gehaald. "Het is misschien een beetje toeval dat ik hier ben terechtgekomen. Ik heb dezelfde manager als Sidibe en die kreeg op een gegeven moment van mijnheer Mangelschots te horen dat er ook achterin versterking werd gezocht. Zo is de bal aan het rollen gegaan en omdat ik een beetje problemen had bij Luzern was de zaak snel rond. Ik ben heel tevreden met deze transfer en speel hier echt met plezier. Wacht tot de nieuwe spitsen erbij zijn. Dan gaat deze groep nog voor verrassingen zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties